Författarporträtt

Författarporträtt i Gamla Linköping. Olov kom till mig och behövde hjälp med en bild som han kunde använda till sin bok som snart släpps på den engelska. Det lät jättespännande och givetvis något jag ville göra. Läs mer och se bilder i bloggen.

Read More

Fotogalleri och Höstporträtt

Få en inblick om hur ett online galleri ser ut för dig som klient efter en porträttfotografering. Läs om vilken tjänst jag använder mig av och varför jag anser att det är bäst. Jag arbetar som fotograf i Linköping och det är där bilderna var fotograferade.

Read More

Nytt kontor i centrala Linköping

Det har varit lite för långt uppehåll här på min blogg men jag har inte legat på latsidan jag lovar er det.

Efter att jag kom hem ifrån min resa till Portugal så har jag dels gjort några få fotojobb, jag går just nu utbildning för att snart komma igång med att fotografera mäklarbilder och jag har skaffat ett kontor i centrala Linköping.

Lokalerna jag sitter i delas av fler företagare stora som små men det är verkligen en hemtrevlig stämning med öppna dörrar och jag kände mig välkommen direkt.

Om ni inte sett så erbjuder jag nu även ett helt nytt perspektiv då jag införskaffat en drönare. Jag ser det som ett jättebra verktyg vad gäller mäklarbilder men jag erbjuder även andra typer av tjänster där den kan komma till nytta. ( fler bilder kommer till detta bildgalleri snart)

Är du på jakt efter en fotograf så kontakta mig gärna och kom förbi på en fika.

Cascais Portugal

Nu är jag hemma efter 1 vecka tillsammans med familjen i Cascais Portugal. Det var verkligen en härlig resa och vädret var riktigt bra. Givetvis hade jag kameran med mig och fångade möjligen mer än vad jag har tid att redigera.

Har precis börjat göra backup på allt vilket tar så lång tid. Kommer bjuda på lite bilder framöver såklart.

Glöm inte att boka in fotografering inför hösten om det finns intresse. Tider för detta är begränsat och det börjar fyllas upp.

 

En härlig promenad längs havet i Cascais. Månen den kvällen var helt magisk.

En härlig promenad längs havet i Cascais. Månen den kvällen var helt magisk.

Öna Kulturreservat video och bilder

Har på kort tid besökt denna härliga plats 2 gånger. Helt klart värt ett besök för den som känner att de vill hitta på något. Det ligger verkligen i en idyll med djupa skogar runt om, betande kor och en vacker sjö.

Gjorde en liten videosekvens från mitt första besök. Dock var det väldigt skarpt ljus men jag hoppas ni endå gillar den. Skriv gärna en kommentar om ni vill se mer filmat material i bloggen. Mer information om Öna kan ni hitta på Länsstyrelsen

 

Kor betar runt gården.

Kor betar runt gården.

Ljungen i full blomm

Ljungen i full blomm

Härligt vid den lilla bryggan

Härligt vid den lilla bryggan

Sommaren håller i sig.

Sommaren är verkligen underbar och skulle inte skada om det stannade några månader till enligt mig. I veckan hade jag en fotografering med Liza och bilderna blev verkligen jättefina. Liza är egen företagare som jag och behöver ni någon gång få ordning på era ögonfransar eller göra er fina inför en fotografering så är det henne ni ska tala med. Följ henne på instagram för mer info.

Om du missat så hittar du även mig på instagram där jag heter afzeliusfoto.

 

 

liza 3.jpg
liza 1.jpg