Tandläkarväder...

Gråvita skyar tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp en cykelväg vid fotbollsplan
löven ligger klistrade mot marken
oh nyponbuskar nyponbuskar hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nån stans där blev jag den jag är nu

Bjuder på min tolkning av Winnerbäck denna härliga oktoberdag. Kontrasterna mot förra helgens utflykt till Omberg där jag och min "Bro" Tommie klättrade runt och hängde utför stup för att försöka få till grymma bilder.
Denna helg var det massor jag skulle vilja hinna göra men åkte på en rejäl förkylning med feber och skit. Bara acceptera och göra det bästa man kan av situationen. Inget stoppar mig från att fotografera och en lugn lunk kring stångån är en bedrift och ett ÄVENTYR för mig idag.

Så hoppas alla ni som läser detta och ser bilderna verkligen försöker ta tillvara på hur vackert det är just nu.

Vet du vilken låt jag tolkar i bilderna?

PS. Vill ni se bilder från förra veckans äventyr så kolla afzelius_foto på instagram.