Så många härliga ungar!

Var så glad när det var så många som visade intresse och nappade på mitt erbjudande i helgen om fri fotografering. Det var jättelyckat och träffade några fina familjer ute i Tinnerö Eklandskapet där jag gjorde alla fotograferingarna. Vi kunde inte a fått ett bättre höstväder vilket gjorde det hela riktigt härligt.


Några bilderna från första fotograferingen. Underbar liten tjej som heter Vilma och en härlig och varm familj. Tack för jag fick chans att fotografera med er!


Dagen efter fotograferade jag med två trevliga systrar och barnen Moa och Lukas. Det var en jättefin fotografering men Lukas var inte jätteförtjust men det gick ändå bra. Tack till er också ni var grymt härliga alla!


Även min syster passade på att fotografera med min systerdotter Agnes och det blev några fina bilder att sätta på väggen. Man låter som någon äldre som säger "tiden går så fort!" och "vad ni har växt!". Det är ju dock så sant känner man.