Roligaste lördagen på länge!

Denna lördag var helt fullspäckad. Två porträttfotograferingar och sedan lite golden hour fotografering för egen del. Älskar verkligen detta...

 

Jeppe en störtskön kille!


Började med att träffa den härliga killen Jesper vid stångån. Grymt trevlig kille med humor och hade inga problem att släppa loss framför kameran. Fick lära mig ett något internt "move" som syns på bilderna.


William en grabb med stark vilja

När första fotograferingen var klar vad det hem och göra backup sen iväg i bilen mot Ljungsbro för att möta upp William som snart fyller sju. Snacka om rolig fotografering. Det var inte alltid han var så pepp men han stod ut med mig och mamma Frida.

Vi fick såklart lira en hel del fotboll och springa på löpbanan. Han verkade även gilla min skateboard av någon anledning men den blev det bara till att stå på eftersom man ska ju ha hjälm ( okej jag måste kanske skaffa mig en) .

Så roligt med barn då det inte finns några hämningar och man kan fånga så många grymma bilder när deras minspel sätter igång :)


Avslutar med häng på slätten med vänner!

Fångade lite sol med Tommie