Bröllop i regnet!

Var en riktigt trevlig helg med blandade äventyr.

Efter jobbet blev det en utflykt med till Svartåfors. Är riktigt mysigt där och nu när det inte är badväder där så behöver man ju inte direkt trängas. Strålande kvällsmål och väldigt vacker solnedgång.

Blev även medbjuden att arbeta som assistent åt en vän och tidigare kollega som driver eget och fotograferar på heltid. Letar ni efter en seriös och duktig bröllopsfotograf kan jag verkligen rekommendera att kolla in hennes arbete på http://www.sugarcrisp.se

Eftersom vädret inte var med oss så fick man tänka kreativt för att få så bra resultat som möjligt. Har inte sett bilderna ännu men har en känsla om att de blev grymt bra. Inte bara för att Sandra är en duktig fotograf utan för att brudparet var naturbegåvningar framför kameran. Jag tog några bilder som jag kommer visa senare framöver eftersom de inte är riktigt klara ännu.

Bjuder på lite bilder på en söt hund och solnedgång vid Svartåfors.