Överkomma flygskräck..


För en månad sedan var jag på en härlig resa med min far i Miami. Det var mitt första besök i USA men inte mitt sista heller.

Det enda jobbiga med denna resan var att komma dit!
Vi fick göra 2 byten av plan och totala restiden var ca 18 timmar. Men för mig som har flygskräck blev den en bra träning och även där flög vi ett litet plan så nu känner jag mig nästan botad. :)Vi bodde i Miami under den större delen av resan och utgick därifrån till olika ställen. Vi var i Everglades en dag och åkte i träsken och vi hängde givetvis lite vid Miami beach.

Höjdpunkten i Miami för mig var Wynwood som var flera kvarter med street art, udda butiker, mikrobryggerier mm. 

Wynwood

Wynwood


Efter några dagar i och runt storstaden satte vi oss i bilen och satte av mot Key West. På vägen gjorde vi stop på flera häftiga ställen för det finns MYCKET på vägen.
VI spenderade några dagar i Key West och vi hängde nere vid piren och drack öl och drinkar men vi flög även ut till Fort Jefferson som även detta blev en favorit på resan.


Vill du veta mer om resan eller om du vill ha tips så skriv gärna en kommentar eller skicka ett mail.