Statusuppdatering 2017

Ni kanske undrar vad som händer med Afzelius foto?

Det händer massor just nu och därav så är faktiskt min hemsida nere för ett litet "facelift".
För några veckor sedan tog jag ett av de större besluten i mitt liv. Jag har nämligen valt att gå från en trygghet i en fast anställning till att starta och driva min egna verksamhet och arbeta som fotograf.

Det har varit några tuffa veckor med att börja strukturera upp med allt och jag håller fortfarande på och eftersom att allt är nytt för mig så tar det lite tid.

Jag har redan flera spännande projekt och arbetsuppgifter på gång vilket känns jättekul!

Om ni söker en porträttfotograf/ eventfotograf i Linköping med omnejd så går det redan nu bra att kontakta mig för prisuppgifter. Inom en snar framtid kommer priser och portfolio mm upp på min hemsida också givetvis.

Enklast når ni mig via min fb sida eller genom att skicka ett email: adam.afzelius@outlook.com


De senste dagarnas väder har verkligen varit inspirerande och jag hoppas ni har möjligheterna att ge er ut i våran vackra miljö.

Att blanda gammalt och nytt är både spännande och roligt för man vet inte exakt vad man kan förvänta sig. Igår blev det en lite välbehövlig avkoppling vid Stångån och på min kamera fäste jag ett väldigt gammalt objektiv. Man blir alltid lika positivt förvånad över hur väl det faktiskt fungerar på moderna kameror och bristerna är ibland det som skapar den där unika känslan.