Fotografer i Östergötland

Everyone you will ever meet knows something you don’t.
— Bill Nye

För en vecka sedan var jag ute i den Östgötska naturen tillsammans med min vän Josefin. Vi tog med oss våra kameror och gick ut på fälten med en förhoppning att fånga något spännande. Det hade regnat stora delar av dagen och jag var kanske inte särskilt optimistisk att få några bilder som skulle bli bra om jag ska vara ärlig. Men till min förvåning trängde solens strålar igenom och skapade ett magiskt ljus och den grå dagen blev något helt annat än en besvikelse fotomässigt.

Man tänker att Östergötland bara är detta platta landskap men om man beger sig ut kring Rimforsa och Kisa så får man en helt annan känsla med kullar, dalar och trollskog. Det är en plats jag besöker så mycket jag kan och såklart också eftersom det är där mina föräldrar bor just nu.

Att umgås med andra fotografer och kreativa människor ger mig så mycket glädje och energi. Hoppas ni finner inspiration i mina bilder från dagen och vill ni se fler bilder och mig i action så besök Josefins Blogg här.