Fotogalleri och Höstporträtt

Barnporträtt i Linköping

Det är så härligt med hösten och de färger som kommer fram i naturen. Några av mina bästa porträttsessioner har jag genomför på hösten och detta år är inget undantag. De familjer som har bokat in mig har alla varit väldigt tacksamma och glada och det kommer få fina julklappar till familj, släkt och vänner.

Det enda som är lite tråkigt för mig som fotograf är att jag inte kan visa upp alla bilder då det i många fall är tänkt just som julklappar.

Det finns fortfarande tid att boka in en familjefotografering eller barnporträtt men tiden är knapp och om jag ska hinna leverera fina utskrifter som julklapp så rekommenderar jag att ni kontaktar mig innan den sista oktober.

Online Galleri

Denna helg fotograferade jag två härliga ungar och detta galleri kan jag öppna upp för er alla som är nyfikna på hur mitt online galleri ser ut för er som klient. Detta är lite begränsat men ni får en uppfattning om hur det fungerar. Jag använder mig av en tjänst som heter Pixiset.

Fem saker jag gillar med Pixiset

1: Hur stilfullt och enkelt det upplevs av mina kunder.

2: Möjligheten att ladda hem i flera storlekar. Detta är speciellt bra om ni som kund vill dela bilderna snabbt och enkelt med vänner men inte vill skicka stora filer.

3: Att man kan hålla en kontakt med mig som fotograf och ge feedback och information om det är något problem med bilden och då skriva direkt på avsedd bild. Man kan även sätta favoriter med hjälp av "hjärtat".

4: När jag bjuder in till mina gallerier så har jag alltid dem låsta så att bara ni som kund kan se bilderna. Det finns väldigt bra säkerhetsinställningar för hur låst man vill göra sina gallerier och när en klient blir inbjuden skickar jag enkelt ett email med alla uppgifter.

5: Det finns en funktion där jag som fotograf kan sätta priser på mina bilder och sedan blir det enkelt för er som kund att lägga en beställning. Det har jag ej infört än men inom en snar framtid kommer jag använda mig av det.

barnen.jpg