En tjej med attityd

Först vill jag verkligen be om ursäkt för hur dålig jag varit på att uppdatera bloggen. Det har varit 4 veckor där jag haft fullt upp med mycket jobb och då blev det mina sociala medier och hemsidan som fått lida tyvärr. Men detta betyder inte att jag inte har jobbat.

För några veckor sedan gjorde jag en fotografering med en tjej som såg min annons där jag sökte modeller. Åsa och jag är bekanta sedan länge och jag har alltid sett henne som den där tjejen med lite punkig stil. Det har kanske ändrats lite med tiden men efter att hon grävt lite i sin garderob lyckades vi hitta en grymt härlig look. 

Jag är fortfarande inte klar med alla bilder så det kommer nog presenteras lite mer framöver men här är några av mina favoriter.

Nu ser jag fram mot en grymt bra höst med många härliga fotograferingsuppdrag. Om du som privatperson eller företagare är på jakt efter någon som kan skapa något unikt för er så tveka inte om att kontakta mig via mail eller sidan kontakt.

Bilden är tagen i en tunnel med en studioblixt som på full effekt för att skapa dram.

En lite varmare bild tack vare att solen fick ta lite mer plats. Gillar verkligen hur mycket variation som går att skapa med att ändra lite på ljuset.

En lite varmare bild tack vare att solen fick ta lite mer plats. Gillar verkligen hur mycket variation som går att skapa med att ändra lite på ljuset.

bild tagen vid de vid sidan av tekniska verken. Detta ställe passade verkligen looken som Åsa hade.

bild tagen vid de vid sidan av tekniska verken. Detta ställe passade verkligen looken som Åsa hade.

En annan outfit och en annan look. Älskar hur vi verkligen lyckades sätta den där attityden att man bråkar inte med mig.

En annan outfit och en annan look. Älskar hur vi verkligen lyckades sätta den där attityden att man bråkar inte med mig.

Vi hade tänkt att fotografera vid skylten men det var avspärrad. Men jag fick en ide som jag haft ett tag att skapa en lite mer dramatisk bild där någon sitter under en gatlampa eller liknande. Det var dock inte mörkt alls men genom att använda blixtljus och ta några olika exponeringar lyckades jag skapa denna bild. Jag blev faktiskt nöjd och om ni vill veta mer hur jag gjorde detta så skriv gärna en kommentar.

Vi hade tänkt att fotografera vid skylten men det var avspärrad. Men jag fick en ide som jag haft ett tag att skapa en lite mer dramatisk bild där någon sitter under en gatlampa eller liknande. Det var dock inte mörkt alls men genom att använda blixtljus och ta några olika exponeringar lyckades jag skapa denna bild. Jag blev faktiskt nöjd och om ni vill veta mer hur jag gjorde detta så skriv gärna en kommentar.