Nytt kontor i centrala Linköping

Det har varit lite för långt uppehåll här på min blogg men jag har inte legat på latsidan jag lovar er det.

Efter att jag kom hem ifrån min resa till Portugal så har jag dels gjort några få fotojobb, jag går just nu utbildning för att snart komma igång med att fotografera mäklarbilder och jag har skaffat ett kontor i centrala Linköping.

Lokalerna jag sitter i delas av fler företagare stora som små men det är verkligen en hemtrevlig stämning med öppna dörrar och jag kände mig välkommen direkt.

Om ni inte sett så erbjuder jag nu även ett helt nytt perspektiv då jag införskaffat en drönare. Jag ser det som ett jättebra verktyg vad gäller mäklarbilder men jag erbjuder även andra typer av tjänster där den kan komma till nytta. ( fler bilder kommer till detta bildgalleri snart)

Är du på jakt efter en fotograf så kontakta mig gärna och kom förbi på en fika.