Sommarvärme och nya rekord

Wow vilken värme som slagit till vårat fina land. Sedan att den verkar hålla i sig som den gör är ju helt galet. Jag är verkligen tacksam att jag får vara ute under dagarna och åka runt i vårat fina land.

Maj månad har varit hektiskt men känner nu att jag kan börja andas ut lite igen. Detta år har jag verkligen lagt allt mitt fokus på husfoto och valt bort andra arbeten. Det känns faktiskt jättekul och jag har nog aldrig träffat så många olika härliga personligheter som denna månad. Givetvis kommer min tanke vara att ta in lite andra bokningar och vill speciellt försöka få in lite fler företagskunder framöver.

Sedan jag startade min karriär som fotograf på heltid har jag varje månad slagit rekord rent ekonomiskt och jag har redan nu kommit upp i en omsättning som överstiger mina mål för detta år.

Efter sommaren när allt lugnar ned sig måste jag stanna upp och fira denna seger och sen får jag börja sätta lite nya mål med mitt företagande. De ska mindre handla om det ekonomiska och mer om hur jag ska fortsätta må bra och effektivisera.

Tack för att du kom in här och läste detta och är du intresserad att komma i kontakt med mig så släng gärna iväg ett mail.

 

Bjuder en bild från ett soligt Kaggebo.

Bjuder en bild från ett soligt Kaggebo.