Sommaren är här på riktigt nu...

Nu känns det verkligen att semestertiderna har börjat. Människor slappnar av, barnen får sommarlov och grönskan visar sig i sin fulla prakt. För mig blir det ingen semester men glädjen till sommaren gör att jobben alltid känns så härliga och ger mig hela tiden kraft att utvecklas och skapa bilder.

När jag inte har bokningar åker jag mer än gärna ut och fotograferar tillsammans med andra fotografer. Det ger så mycket att kunna tipsa om ställen, prata av sig om allt nördiga kring kamerateknik, ljus och allt sånt där annat vi fotografer tänker på.

Igår var jag ute på ett äventyr tillsammans med Fredrik och Christian som båda är talangfulla fotografer. Vi fotograferade med Fredriks son Elmer på ett helt magiskt Vallmofält som vi efter långt letande hittade. Det känns som detta kommer vara en given plats för oss alla att åter besöka många gånger om.

Jag vill även passa på att tacka er alla underbara människor som supportrar mig och läser min blogg. Det betyder jättemycket och ni är guld värda.

GLAD MIDSOMMAR!

PS. Än finns det tider att boka i sommar. Kontakta mig idag

Glöm inte bort blommorna på marken, när du vill flyga
För de står där för din skull så där vackra och blyga
Även om du når horisontens och himmelens rand
Ska du veta att detta är ditt hjärta och själs sommarland
— Bo Grapenskog