Sommarvärme och nya rekord

Wow vilken värme som slagit till vårat fina land. Sedan att den verkar hålla i sig som den gör är ju helt galet. Jag är verkligen tacksam att jag får vara ute under dagarna och åka runt i vårat fina land.

Maj månad har varit hektiskt men känner nu att jag kan börja andas ut lite igen. Detta år har jag verkligen lagt allt mitt fokus på husfoto och valt bort andra arbeten. Det känns faktiskt jättekul och jag har nog aldrig träffat så många olika härliga personligheter som denna månad. Givetvis kommer min tanke vara att ta in lite andra bokningar och vill speciellt försöka få in lite fler företagskunder framöver.

Sedan jag startade min karriär som fotograf på heltid har jag varje månad slagit rekord rent ekonomiskt och jag har redan nu kommit upp i en omsättning som överstiger mina mål för detta år.

Efter sommaren när allt lugnar ned sig måste jag stanna upp och fira denna seger och sen får jag börja sätta lite nya mål med mitt företagande. De ska mindre handla om det ekonomiska och mer om hur jag ska fortsätta må bra och effektivisera.

Tack för att du kom in här och läste detta och är du intresserad att komma i kontakt med mig så släng gärna iväg ett mail.

 

Bjuder en bild från ett soligt Kaggebo.

Bjuder en bild från ett soligt Kaggebo.

Nu kommer våren.....Äntligen

Hoppas ni alla har haft en härlig och trevlig ledighet under påsken.

Efter den längsta vintern på länge så är våren äntligen här. Det finns inget bättre än att kunna byta till vårjackan och inte behöva slänga på sig understället varje gång man är ute.

Trots kylan så har det varit full fart med arbetet här på Afzelius Foto och hemsida har tyvärr hamnat lite på efterkälken men försöker att hålla min Instagram lite mer "up to date" så följ mig gärna där.

Men tanken är att hemsidan och bloggen ska komma igång nu ordentligt så kika gärna in framöver.

 

Nedan några bilder från förra årets påskfirande med familjen och min härliga systerdotter. Detta år blev tyvärr inställt då alla lyckades bli sjuka tyvärr.

Att fira sin födelsedan och vara påskkärring det gör ju allt dubbelt så kul.

Att fira sin födelsedan och vara påskkärring det gör ju allt dubbelt så kul.

Passade på att fånga denna bild med det härliga ljusinsläppet från fönstret. Passade perfekt i svartvitt.

Passade på att fånga denna bild med det härliga ljusinsläppet från fönstret. Passade perfekt i svartvitt.

Härligt med det varma vårljuset som lyser in i fönsterkarmarna. 

Härligt med det varma vårljuset som lyser in i fönsterkarmarna. 

Avslöjar en hemlig fotografering

I höstas gjorde jag ett uppdrag åt tre systrar som ville skapa en fin julklapp till sina föräldrar till julafton. Vi hade en härlig dag ute i vackra Hallstad Ängar trots att vädret inte var helt på våran sida så blev det många skratt och härliga bilder.

Julklappen som blev en inramad utskrift är nu mottagen och jag blev jätteglad över feedbacken jag fick både från syskonen och från de glada föräldrarna. 

Det blev även lite familjebilder under denna session och nedan kommer ett litet axplock av de bilder som levererades till kunderna.

Företagsporträtt och ett stort hus

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er som följer min blogg vad som händer på Afzelius foto. För mig har det inte varit någon julstress gällande att fira för det blir väldigt litet och lugnt detta år då delar av familjen reser till lite varmare breddgrader.

Det har varit en liten ökning med jobb nu i december och det har varit jättekul. I förra veckan besökte jag ett företag i Linköping och fotograferade några gruppbilder och enskilda porträtt. Sedan var jag i vackra Borensberg och fotograferade en stor villa som ska upp för försäljning igår.

Nu har jag endast några små saker inbokade innan det nya året och det ska bli skönt att varva ner lite kring jul och nyår.

Hoppas ni alla får en riktigt fin jul och ett gott nytt år!

 

AAF_9218.jpg

Vintern gör sitt intåg i Östergötland

Även om vi här på Östgötaslätten inte fick så jättemycket snö i veckan så hann det under en kortare stund lägga sig ett litet täcke med nysnö. Jag passade på att sticka ut med en vän för att fånga lite bilder och vi åkte runt i ovädret i flera timmar.

Vi åkte från Linköping till Omberg och sedan runt och runt i dessa trakter i bil och sprang ut när vi hittade något spännande. Jag skulle ljuga om jag sa att det var behagligt att springa runt ute i blöt snö, regn och vind. :)

 

Husfotografering i Östergötland

Tiden går fort när man har roligt och de senaste veckorna har verkligen varit roliga och utmanande då jag verkligen lagt fokus på att utveckla mina kunskaper inom en ny genre av foto.

Jag har varvat träning med några egna arbeten och det känns verkligen kul att man utvecklas så mycket för varje uppdrag.

Det är också riktigt kul att arbeta tillsammans med ett härligt gäng och även om vi alla är egna företagare så blir det en grupp som man på sätt och vis är kollegor med.

Känner mig verkligen välkommen och trivs jättebra!

I framtiden kommer jag dela än mer av de uppdrag jag utför och redan nu ligger det lite bilder på min Instagram

 

Nedan är några exempelbilder jag tagit de senaste veckorna.