adam.jpg

foto: Josefin Landhagen

Om mig

Mitt namn är Adam Afzelius och jobbar som fotograf och efter flera år av drömmande har det äntligen blivit mitt heltidsjobb. Mitt fotointresse har funnits så länge jag kan minnas men det var inte förens runt 2014 som jag verkligen tog upp en kamera och började lära mig "på riktigt".
 

Som person är jag en glad tänkare med många idéer och många är bra men inte alla såklart. Jag försöker alltid se det goda i människor och försöker alltid vara snäll, ärlig och rak. 

Vid sidan av mitt jobb umgås jag med vänner och familj, missbrukar tv-serier, dricker för mycket kaffe och äter mycket godis.

Nu har ni fått en liten historia om mig så ni inte blir förvånade när vi ses i framtiden förhoppningsvis.


Om Afzelius Foto

Afzelius Foto startades 2017 av mig Adam Afzelius. Företaget drivs som en enskild firma och jag har F-skattsedel. Jag erbjuder ett brett urval av fotograferingstjänster både åt företag och privatpersoner. Jag utgår från mitt hem i Linköping och hyr även en mindre lokal som används som fotostudio.


Photography is not about cameras, gadgets and gismos. Photography is about photographers. A camera didn’t make a great picture any more than a typewriter wrote a great novel.
— Peter Adams - Sydney 1978