Om Mig

Fotograf från Linköping som drivs av att möta människor och fånga bilder.

adam.jpg

foto: Josefin Landhagen

Om mig

Mitt namn är Adam Afzelius och jobbar som fotograf och efter flera år av drömmande av att driva min egna verksamhet blev detta äntligen en sanning detta år.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad, öppen och driven person. Att fotografera har alltid varit när till hands för mig sedan unga år men det är under de senaste åren jag lagt nästan all min vakna tid på att utveckla detta till mer än en hobby. Det har varit i form av självstudier på nätet, omge sig med kreativa människor och genom ha en kamera i hand vid alla tillfällen.

Fotografering för mig handlar om att fånga ett ögonblick. Ett ögonblick som fryser tiden och faktiskt berör och berättar något för den som åskådar bilden efteråt.

Lär känna mig mer i min blogg


Om Afzelius Foto

Afzelius Foto startades 2017 av mig Adam Afzelius. Företaget drivs som en enskild firma och jag har F-skattsedel. Jag erbjuder ett brett urval av fotograferingstjänster både åt företag och privatpersoner. Jag utgår från mitt hem i Linköping och hyr även en mindre lokal som används som fotostudio.


Photography is not about cameras, gadgets and gismos. Photography is about photographers. A camera didn’t make a great picture any more than a typewriter wrote a great novel.
— Peter Adams - Sydney 1978